Η Eταιρία

Καταξιωμένη ανά τη την Κρήτη, πρωτοπόρος εμπορική-τεχνική εταιρία με μακρόχρονη παρουσία που προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες στους τομείς Θέρμανση-Κλιματισμού-Ειδή Υγιεινής-Πλακάκια.

Οι ιδιοκτήτες της εταιρίας, Ορφανάνης Νικόλαος (Διπλωματούχος Μηχανολόγος-Ηλεκτρολόγος Μηχανικός ΕΜΠ) και Κυριακάκης Παντελής (Πτυχιούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Msc), συνδυάζοντας την επί σειρά ετών επαγγελματική εμπειρία τους στον τομέα ηλεκτρομηχανολογικών εφαρμογών, με σύγχρονες καινοτόμες γνώσεις των νέων τεχνολογιών, μπορούν να εξυπηρετήσουν άριστα και τον πιο απαιτητικό επαγγελματία ή ιδιώτη.

Με υψηλή εξειδικευμένη εμπειρία και τεχνογνωσία, με συνέπεια και αξιοπιστία και με γνώμονα την εξοικονόμηση ενέργειας, προσφέρουμε εκτός των ποιοτικών και επώνυμων προϊόντων, εξειδικευμένες τεχνικές γνώσεις και πλήρης τεχνική υποστήριξη, πριν και μετά την πώληση.

Έχοντας ως σύνθημα, όλα αυτά τα χρόνια, το «μόνο ευχαριστημένους πελάτες», φροντίζουμε για την καλύτερη εξυπηρέτηση, καλύπτοντας τις ανάγκες με τις πιο συμφέρουσες λύσεις για τον κάθε πελάτη μας ξεχωριστά.

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο