Επαγγελματικός Εξοπλισμός

Οι λύσεις επαγγελματικού κλιματισμού της ΟΙΚΟΚΛΙΜΑ εξασφαλίζουν σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας, μέγιστες αποδόσεις και πραγματική άνεση. Δημιουργούν την ιδανική ατμόσφαιρα όλο το χρόνο για εστιατόρια, καταστήματα, γραφεία, ξενοδοχεία και άλλους επαγγελματικούς χώρους.

Διαθέτουμε εξειδικευμένα συνεργεία συνεργατών αδειούχων ψυκτικών με πλήρη πιστοποίηση και πολυετή εμπειρία και είμαστε σε θέση να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε οποιαδήποτε εγκατάσταση μικρής αλλά και μεγάλης κλίμακας. Τα εκατοντάδες έργα που λειτουργούν άψογα ανά την Κρήτη, είναι η απόδειξη της ποιότητας της δουλείας μας και της αξιοπιστίας των προϊόντων που αντιπροσωπεύουμε.

Οι τρείς άξονες που κινούμαστε σε κάθε έργο επαγγελματικού κλιματισμού που θα αναλάβουμε είναι:

  • ΜΕΛΕΤΗ, για κάθε εγκατάσταση, ανεξαρτήτως μεγέθους, γίνεται μελέτη και αυτοψία από τους μηχανικούς της εταιρίας μας, έτσι ώστε να βρεθεί η βέλτιστη λύση κλιματισμού.
  • ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, τα εξειδικευμένα και έμπειρα συνεργεία μας αναλαμβάνουν να φέρουν εις πέρας την κάθε εγκατάσταση κλιματισμού, με την επίβλεψη των μηχανικών της εταιρίας.
  • AFTER SALES SERVICE, παρέχουμε συνεχή τεχνική υποστήριξη στους πελάτες μας, σε οποιοδήποτε τεχνικό ή λειτουργικό πρόβλημα παρουσιαστεί, αλλά και συμβόλαια συντήρησης όπου μας ζητηθεί.

Οι λύσεις επαγγελματικού κλιματισμού που προσφέρουμε προέρχονται από συσκευές πιστοποιημένης απόδοσης και υψηλής τεχνολογίας, από διάσημους κατασκευαστικούς οίκους όπως ΜIDEA, AUX, MITSUBISHI.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες στα παρακάτω link.

Μετάβαση στο περιεχόμενο