Θερμαντικά σώματα KERMI

Η ΟΙΚΟΚΛΙΜΑ αντιπροσωπεύει και διαθέτει στις καλύτερες τιμές το διάσημο γερμανικό θερμαντικό σώμα KERMI. Το εργοστάσιο της KERMI είναι ένα από τα πιο σύγχρονα ευρωπαϊκά εργοστάσια κατασκευής σωμάτων καλοριφέρ και εδρεύει στην Κάτω Βαυαρία.Με εμπειρία άνω των 50 ετών που διαθέτει και ως μέλος του ομίλου Arbonia AG κατέχει μια από τις ηγετικές θέσεις στον χώρο των Ευρωπαίων κατασκευαστών προϊόντων θέρμανσης.

Τα θερμαντικά σώματα KERMI Γερμανίας διαθέτουν την τεχνολογία X2 που επιτρέπει την σειριακή λειτουργία των θερμαντικών πλακών του σώματος. Με τον τρόπο αυτό τα θερμαντικά σώματα επιτυγχάνουν 25% ταχύτερη άνοδο θερμοκρασίας, μέχρι και 100% περισσότερη ακτινοβολία αλλά και μείωση μέχρι και 40% των απωλειών σε εξωτερικά δομικά στοιχεία. Ο συνδυασμός όλων αυτών των πλεονεκτημάτων της τεχνολογίας Χ2 οδηγεί σε εξοικονόμηση καυσίμου μέχρι και 11% έναντι των συμβατικών θερμαντικών σωμάτων.

Επιπρόσθετα η τεχνολογία Χ2 επιτρέπει στα θερμαντικά σώματα να συνεργάζονται άριστα με αντλίες θερμότητας για θέρμανση χώρων. Λόγω της τεχνολογίας Χ2 η εμπρόσθια θερμαντική πλάκα παραμένει θερμότερη της οπίσθιας αποδίδοντας περισσότερη ακτινοβολία. Έτσι με τις ίδιες θερμοκρασίες προσαγωγής-επιστροφής έχουμε μεγαλύτερη αίσθηση άνεσης.

Δείτε το video με τη λειτουργία των KERMI

Μετάβαση στο περιεχόμενο