Μετατροπή τζακιού σε ενεργειακό

Η μετατροπή του παραδοσιακού τζακιού σε ενεργειακό γίνεται με την τοποθέτηση μίας ενεργειακής κασέτας ξύλου. Η τοποθέτηση μιας ενεργειακής κασέτας στο τζάκι, δηλαδή μιας κόμπακτ ειδικής εστίας κλειστού τύπου με ενσωματωμένα βεντιλατέρ,   μετατρέπει το απλό τζάκι σε ενεργειακό παρέχοντας ασφάλεια, μεγάλη θερμαντική απόδοση και ελάχιστη κατανάλωση ξύλων. Το μέγεθος της κασέτας μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το μέγεθος της παλαιάς εστίας. Η διαδικασία της μετατροπής συνήθως είναι εύκολη, γρήγορη και οικονομική. 

Ποία είναι τα οφέλη της μετατροπής του παλιού σας τζακιού σε ενεργειακό?

1.Ένα παραδοσιακό τζάκι έχει απόδοση περίπου 15%. Τα ενεργειακά τζάκια μπορούν να έχουν απόδοση έως 85%.

2.Σταματάμε να έχουμε θερμικές απώλειες στο σπίτι μας. Το απλό τζάκι κάνει απαγωγή του αέρα της κατοικίας μας ακόμη και όταν δεν είναι αναμμένο.

3.Οικονομία στο ξύλο. ένα παραδοσιακό τζάκι καταναλώνει περίπου 35 kg/h ενώ ένα ενεργειακό τζάκι καταναλώνει ανάλογα την εστία από 1,5 – 6,5 kg/h.

4.Μικρότερη ατμοσφαιρική ρύπανση. Τα ενεργειακά τζάκια έχουν εστίες φιλικές προς το περιβάλλον με χαμηλές εκπομπές αερίων.

5.Ασφάλεια, αφού ο χώρος καύσης προστατεύεται από το πυρίμαχο τζάμι.

 Για αυτό σταματήστε να ταλαιπωρείστε κουβαλώντας αμέτρητες ποσότητες ξύλων, με ένα ελάχιστο αποτέλεσμα θέρμανσης. Προστατέψτε το περιβάλλον, την τσέπη, αλλά και τη μέση σας….Μετατρέψτε το τζάκι σας σε ενεργειακό!!!!

Τα έμπειρα συνεργεία μας και τα δοκιμασμένα και πιστοποιημένα προϊόντα μας, σας εξασφαλίζουν ένα άριστο αποτέλεσμα!

Δείτε ένα δείγμα από δουλείες μας:

Μετάβαση στο περιεχόμενο